Neem direct contact met ons op 0186578181 of WhatsApp

Steenbergen Mechanisatie breidt uit met producten van Dewulf en Miedema

8 december

nieuwsbericht dewulf steenbergen fendt

Wij zijn zeer verheugd om u te kunnen informeren dat Steenbergen Mechanisatie in Numansdorp per direct is aangesteld als de officiële merkdealer van Dewulf voor zijn merken Dewulf en Miedema. We zijn benoemd voor de regio’s: de Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en Dordrecht. Dewulf is bekend als internationaal opererend, full-line aanbieder van landbouwmachines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen. Dat betekent dat klanten in onze regio voortaan bij Steenbergen Mechanisatie terecht kunnen voor aanschaf, onderhoud en reparatie van producten van Dewulf. Om de continuïteit van klanten van AVR te waarborgen blijven we ook in 2021 voorlopig nog beschikbaar voor ondersteuning van producten van dit merk.

Steenbergen Mechanisatie is al meer dan 85 jaar actief in deze regio en voert merken als Fendt, Lemken, Maschio Gaspardo, Dubex, Veenhuis, Bauer en Perfect. Door dit grote aanbod en de brede ervaring in landbouwmechanisatie is Steenbergen Mechanisatie in staat vakkundig advies te geven over nieuwe en gebruikte landbouwmachines, als ook over onderdelen daarvan. Met de toevoeging van Dewulf aan het bestaande productportfolio bieden wij u meer keuze en kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Al eerder investeerden wij om die reden in een tweetal nieuwe mobiele servicebussen, die vanaf nu ook 24/7 voor klanten van Dewulf worden ingezet.

Wanneer u vragen heeft over Dewulf of Miedema producten kunt u natuurlijk contact opnemen met ons verkoopteam via 0186 – 57 81 81.