Neem direct contact met ons op 0186578181 of WhatsApp

Vacature monteur landbouw

6 mei

Steenbergen kess 13 van 42 Large v2

MONTEUR LANDBOUW

Wat doen we?

Sinds 1932 is Steenbergen Mechanisatie het vertrouwde adres voor moderne landbouw mechanisatie. De beste reclame hiervoor zijn de vele familie bedrijven die, sinds de oprichting van Steenbergen Mechanisatie, nog steeds tot de vaste klantenkring behoren. Traditie, service, kennis van zaken en korte communicatielijnen met alle medewerkers dragen bij aan dit vertrouwen. Door regelmatig contact met de klant en gedegen trainingen en opleidingen weten de medewerkers van Steenbergen Mechanisatie wat er speelt, waardoor zij adequaat kunnen inspelen op de vragen van de klant. Dit maakt Steenbergen Mechanisatie de ideale partner voor landbouwmechanisatie. Zowel nu, als in de toekomst

Wie zijn we?

Werken bij Steenbergen Mechanisatie draait in de eerste plaats om werken met én voor klanten. Bij ons vind je mensen die gezamenlijk uitdagingen oppakken, waarbij plezier en collegialiteit hand in hand gaan. De platte structuur en open communicatie garanderen dat elke medewerker kansen krijgt. Niet alleen om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, maar ook om te groeien. In ruil voor je inzet mag je rekenen op een marktconform salaris met goede secundaire arbeids-voorwaarden.  

Wat ga jij doen?

Je wordt onderdeel van een enthousiast en professioneel team techneuten. Samen met je collega’s voer je niet alleen onderhoud, reparaties, inspecties of aflevering klaarmaak beurten uit. Je informeert klanten met betrekking tot onderhoud, pleegt overleg over reparaties en je geeft adviezen. Je werkt in onze werkplaats te Numansdorp of eventueel op locatie.

Wie ben jij?

- Een pro-actieve teamspeler die plezier heeft in werken aan technisch complexe machines;

- Die gelooft dat een betere service voor klanten leidt tot een gezonder en leuker bedrijf;

- Die verder wil leren en zich wil ontwikkelen;

- En minimaal MBO werk- en denkniveau en ongeveer 3 jaar ervaring heeft.

Meer weten?

We komen graag in contact met je. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken: