Neem direct contact met ons op 0186578181 of WhatsApp

SBG - RAVEN

SBG - RAVEN is producent van geavanceerde GPS-besturingssystemen voor de meeste uiteenlopende toepassingen in de landbouw. Als Nederlands bedrijf heeft SBG vanaf zijn ontstaan sterk ingespeeld op de hoge eisen die de vooruitstrevende Nederlandse agrarische ondernemers stellen aan hun GPS apparatuur. Een team van specialisten met veelal een agrarische achtergrond werkt dagelijks aan de ontwikkeling, productie en service van onze GPS-systemen. Nauw overleg met de veeleisende gebruikers en intensieve opvolging van resultaten zorgen voor constante verbeteringen en uitbreiding van de mogelijkheden. Gebruiksgemak en betrouwbaarheid staan daarbij centraal.

SBG - RAVEN

Ontdek SBG - RAVEN

Viper 4 front Transparant v3

Viper4 TWIN

De Viper 4 TWIN is het nieuwe topmodel scherm van SBG / Raven. De Viper 4 TWIN is het eerste tastbare resultaat van de overname en samenwerking van SBG en Raven. Door het grote en overzichtelijke 12,1” beeldscherm bedient u gemakkelijk alle functies en heeft u altijd een perfect overzicht.

 

SBG Raven 560x370

SBGuidance AUTO

Eindelijk concentreren op de bewerking in plaats van op de besturing. Ondertussen stuurt SBGuidance AUTO uw trekker of zelfrijder; onvermoeibaar en met de ongekende RTK-GPS precisie. Terwijl u de plantafstand van uw pootmachine bijstelt, zorgt SBGuidance AUTO ervoor dat de aansluiting precies blijft kloppen en maakt hij u erop attent dat de volgende werkgang een spuitspoor is. Juist wanneer het erop aan komt, helpt SBGuidance zo mee om mens en machine optimaal te laten presteren.