Neem direct contact met ons op 0186578181 of WhatsApp

Dewulf

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in landbouwmachines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen. Met 3 vestigingen – in België, Nederland en Roemenië – is de onderneming een referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten.

Dewulf

Ontdek Dewulf

rooien v2

Rooien

Dewulf bouwt zeefbandrooiers en klembandrooiers die uitmunten in robuustheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Zelfrijdend, getrokken of gedragen, van een tot vier rijen, en met bunker of elevator, we hebben een rooioplossing voor iedere nood.

SC compact frezen

Frezen

Onze frezen staan mee aan de basis voor een succesvolle aardappelteelt. Met onze frezen brengt u probleemloos uw bodem in perfecte staat. Door effectieve grondbewerking blijft de kwaliteit van de bodem behouden en worden organische stoffen als lucht en water beter vastgehouden. Zeker met de veranderende klimaatomstandigheden, droogte en zware regenval, wordt het belang van een kwalitatief hoogwaardige grond steeds belangrijker.