Neem direct contact met ons op 0186578181 of WhatsApp

DUBEX

DUBEX is fabrikant van spuitmachines voor de landbouw. DUBEX machines kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, waarbij kwaliteit voorop staat. Bij DUBEX wordt bij het ontwikkelen, produceren en verkopen van spuitmachines gewerkt volgens een kwaliteitssysteem gebaseerd op NEN-ISO 9001.

De goede kwaliteit wordt gewaarborgd door het produceren met kwalitatief goede machines en door goed doordachte ontwerpen. We maken zoveel mogelijk gebruik van gestraald staal, dat wordt voorzien van poederlak. Het poederlak procede geeft de best mogelijke bescherming tegen mechanische en chemische belasting. Om corrosie te voorkomen wordt verder zoveel mogelijk kunststof en roestvaststaal toegepast.

Dubex

Ontdek DUBEX

dblplus v2

DBL+ DUBEX

DBL+ is exclusief verkrijgbaar bij Dubex en sluit bijzonder goed aan op het superbalans systeem, welke standaard al op onze machines zit.

Het van Dubex Europe bekende “superbalans” systeem heeft een ophangpunt dat heen en weer kan bewegen, waardoor de oneffenheden in het terrein slechts minimaal effect hebben op het gedrag van de spuitboom. En laat hiermee een constant spuitbeeld zien.

 

 

dubex rijdende spuit

Zelfrijdende veldspuiten

model 8 gedragen spuit dubex foto 1

Gedragen veldspuiten