Neem direct contact met ons op 0186578181 of WhatsApp

Fendt

Fendt is niet alleen een naam, Fendt is een overtuiging. In 1930 begon het merk met de 6 pk Dieselross maar tegenwoordig zijn uitvoeringen van 70 tot 517 pk leverbaar. De types lopen uiteen van smalspoortractoren tot de revolutionaire hoog vermogen leverende 1000 Serie. Uiteraard allemaal uitgerust met de befaamde traploze Fendt Vario-Transmissie en optioneel te leveren in combinatie met de Vario-Grip. Naast de tractoren levert Fendt ook rupstractoren, maaidorsers, hakselaars, persen, opraapwagens, spuiten, maaiers, schudders en harken. 

Onze krachtpatsers

Ontdek Fendt

1516438 Medium Small

Fendt 700

Welke eisen u ook stelt, er is altijd een Fendt 700 Vario met de passende functies. Kies de variant die voor u de juiste is: Power, Profi of ProfiPlus. De 700 Vario Power biedt vele functies die uw dagelijks werk verlichten. 

news 10 high v2

Fendt 1100 MT

De zwaarste rupstrekker van Fendt verdelen hun kracht heel effectief op de ondergrond. Het loopwerk, met de vier pendelend opgehangen middelste looprollen, zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling en maximaal contact met de grond. 

Fendt full line

ontdek alle landbouwmachines van Fendt

PHOTO 2018 08 30 13 16 24

#FENDTastic Tour 2018

Van opraapwagens tot balenpersen en van schudders tot hakselaars. Naast de onvolprezen tractoren biedt Fendt een compleet arsenaal aan kwalitatief hoogwaardige landbouwwerktuigen. Daarmee is Fendt dé Full line partner waarop u kunt vertrouwen.

Tijdens de #FENDTastic Tour 2018 hebben we u een aantal van deze prachtige machines mogen demonstreren. Heeft u vragen over een van de machines of wilt u een van de machines eens zelf ervaren. Neem contact op met onze adviseurs voor informatie of een afspraak.

Contact