Neem direct contact met ons op 0186578181 of WhatsApp

Primagaz

Primagaz is de gasspecialist in Nederland. Zo'n 10.000 klanten vertrouwen op de veilige levering van Primagaz in bulk en in flessen. Daarvoor doorkruisen 30 vrachtwagens het land om particulieren, mkb's, industriële bedrijven van gas te kunnen voorzien.

Stalverwarming

Dankzij propaangas kun je stallen optimaal verwarmen. Vochtige warmte bevordert de gelijkmatige groei van je dieren en vermengt zich gemakkelijk met de lucht.

Drogen van gewassen

Propaan is een kostenbesparende brandstof voor het drogen van je gewassen. Controleer op efficiënte wijze de temperatuur tijdens het drogen, zodat je over een constante en optimale temperatuur beschikt. Primagaz is, ook in het drukke oogstseizoen, altijd beschikbaar, zodat je kunt rekenen op een stipte en correcte levering.

Thermische onkruidverdelging

Onkruid bestrijden in openbare groene ruimten mag niet langer met chemische middelen. Een ecologisch alternatief zijn Primagaz propaanflessen en Primatec, transporteerbare propaantanks waarmee grotere oppervlakten kunnen worden opgeschoond. De hoge temperaturen vernietigen niet alleen het onkruid maar ook de plantresten, schimmelsporen en ziektekiemen die overblijven na de oogst. Ook voor het afbranden van loof is propaan een veilige en betrouwbare energiebron. Primagaz beschikt over gas voor branders van alle formaten, van compacte, draagbare toestellen tot branders van wel 6 meter breed.

Bestrijding nachtvorst

Houd je fruitboomgaarden vorstvrij en installeer een verwarmingsinstallatie van Primagaz. Propaangas is een schone en voordelige brandstof voor zowel vaste als mobiele stralingverwarmers.

Primagaz

Ontdek Primagaz

stalverwarming

Stalverwarming

Drogen van gewassen

Drogen van gewassen

onkruidverdelging

Thermische onkruidverdelging

nachtvorst v2

Bestrijding nachtvorst