Neem direct contact met ons op 0186578181 of WhatsApp

Veenhuis

Sinds 1938 is Veenhuis kippers een succesvol fabrikant van landbouwmachines. Deze oerdegelijke Nederlandse kipper wordt dan ook al vele jaren ingezet voor de landbouw, wegenbouw en de groenvoorziening. Veenhuis Kippers: oerdegelijk en klantgericht.

Jan Veenhuis Machinefabriek BV. levert naast kippers veel maatwerk. Dit vraagt om een hoge mate van flexibiliteit van mens en machine. De meeste bewerkingen worden dan ook in eigen huis door gevoerd.

Door de inzet van gemotiveerd personeel en het gebruik van de nieuwste bewerkingsmachines, waaronder een portaal las robot van ca. 10 meter lengte en ca. 4 meter doorsnede, wordt er naar gestreefd om een eindproduct te produceren met een hoogwaardige kwaliteit.

En dat is wat een klant van Steenbergen Mechanisatie verlangd: een kipper die door een oerdegelijke constructie en afwerking die bestand is tegen zware belastingen. Zij streven dan ook naar perfectie tot in het kleinste detail bij iedere kipper.

Jan Veenhuis Machinefabriek BV onderscheid zicht binnen de kippermarkt door het zeer brede assortiment wat zij kunnen leveren: van standaard kippers tot en met maatwerk is geen probleem. Vraag daarom de vertegenwoordiger van Steenbergen Mechanisatie naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

Veenhuis

Ontdek Veenhuis

Veenhuis foto1

Veenhuis kippers

Veenhuis foto2

Veenhuis kippers