Neem direct contact met ons op 0186578181 of WhatsApp

Over Steenbergen

Sinds 1932 is Steenbergen Mechanisatie uw vertrouwde partner voor moderne landbouwmechanisatie. Of u nu al jaren bij ons binnenloopt of pas recent een machine heeft aangeschaft, wij doen altijd ons uiterste best om u de beste producten en service te leveren en van passend advies te voorzien.

Traditie, service, kennis van zaken en korte communicatielijnen met alle medewerkers dragen bij aan het vertrouwen bij onze klanten. Door regelmatig contact met de klant weten de medewerkers van Steenbergen Mechanisatie wat er bij u speelt, waardoor zij adequaat kunnen inspelen op de vragen die u heeft. Dit maakt Steenbergen Mechanisatie uw ideale partner voor landbouwmechanisatie. Zowel nu, als in de toekomst.

Vakkundig advies
Door deze brede ervaring in de landbouwmechanisatie, krijgt u bij Steenbergen Mechanisatie vakkundig advies op uw geplande aankopen. Immers, zij zijn als geen ander in staat uw huidige en toekomstige aankopen te plaatsen in het perspectief van de (aangekondigde) ontwikkelingen bij de diverse fabrikanten. Hierdoor bent u verzekerd van het beste advies, nu en in de toekomst. Ook zijn wij erkend SKL keuringsstation. 

Service en onderhoud
Na aanschaf is onderhoud en reparatie een belangrijke vorm van service. Steenbergen Mechanisatie is hierin uw partner om dit naar uw wensen en naar de eisen van de fabrikant uit te voeren. Dit wordt door onze monteurs in de eigen werkplaats van 600m2 en op locatie uitgevoerd. Alle reparaties worden door de medewerkers van Steenbergen Mechanisatie zelf uitgevoerd.

Kom eens langs en overtuig uzelf van de vele voordelen die Steenbergen Mechanisatie uw bedrijf biedt. Of maak een afspraak met de vertegenwoordiger voor een bezoek op uw bedrijf.

DJI 0792

RON0421

RON0510

Steenbergen onderdeel van Mechan

Over Mechan

Verbonden aan Mechan

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat het werk van onze klanten altijd doorgaat. Elke dag weer. Daarvoor maken we gebruik van onze eigen kracht - korte lijnen, betrokken mensen en compromisloze service - én van de kracht van Mechan, de importeur van AGCO-merken Fendt, MF en Valtra. Hierdoor beschikken we over een grote, landelijke voorraad van nieuwe en gebruikte machines, een constante onderdelenvoorziening, scherpe lease-, financierings- en verzekeringsmogelijkheden en profiteren we van een breed opererende organisatie die overal en altijd voor u klaarstaan met goed opgeleide, gemotiveerde professionals.

Knappe koppen

Alle mensen die bij ons werken, zijn de besten in wat ze doen en houden van hun werk. Deze knappe koppen zetten zich vol in voor onze klanten en krijgen bij ons de kans om verder te groeien. We zorgen ervoor dat iedereen met plezier naar het werk komt, leiden ze (verder) op en regelen voldoende training om lekker mee te draaien en te leren. En iedere knappe kop is natuurlijk altijd op de hoogte van de laatste (technische) ontwikkelingen in de agrarische markt. Daar profiteert u dan weer van!

Lokale kracht

Mechan is, op haar beurt, weer onderdeel van Zweegers Equipment, een organisatie die wereldwijd de ontwikkeling stimuleert van innovatieve en duurzame oplossingen voor landbouwmechanisatie. Dat klinkt ver weg, maar Zweegers werkt hiervoor juist met gezonde (familie)bedrijven, die stevig verankerd zijn in de lokale markt. Want deze bedrijven - dus ook wij en Mechan - weten als geen ander dat nabijheid, vertrouwen en loyaliteit de basis zijn voor een lange, gezonde samenwerking.

Mechan

Kom bij ons langs

U bent van harte welkom

Adres & openingstijden

Onze medewerkers

De drijvende kracht

RON9815

Jos de Glopper

RON9805

William Huizer

RON9863

Philip van der Pligt

RON3725

Tonny van der Velde

RON9871

Johan Gelderblom

zakelijk poppetje a312e5

Addy Rijndorp