Neem direct contact met ons op 0186578181 of WhatsApp

Over Steenbergen

Sinds 1932 is Steenbergen Mechanisatie uw vertrouwde partner voor moderne landbouwmechanisatie. Of u nu al jaren bij ons binnenloopt of pas recent een machine heeft aangeschaft, wij doen altijd ons uiterste best om u de beste producten en service te leveren en van passend advies te voorzien.

Traditie, service, kennis van zaken en korte communicatielijnen met alle medewerkers dragen bij aan het vertrouwen bij onze klanten. Door regelmatig contact met de klant weten de medewerkers van Steenbergen Mechanisatie wat er bij u speelt, waardoor zij adequaat kunnen inspelen op de vragen die u heeft. Dit maakt Steenbergen Mechanisatie uw ideale partner voor landbouwmechanisatie. Zowel nu, als in de toekomst.

Vakkundig advies
Door deze brede ervaring in de landbouwmechanisatie, krijgt u bij Steenbergen Mechanisatie vakkundig advies op uw geplande aankopen. Immers, zij zijn als geen ander in staat uw huidige en toekomstige aankopen te plaatsen in het perspectief van de (aangekondigde) ontwikkelingen bij de diverse fabrikanten. Hierdoor bent u verzekerd van het beste advies, nu en in de toekomst. Ook zijn wij erkend SKL keuringsstation. 

Service en onderhoud
Na aanschaf is onderhoud en reparatie een belangrijke vorm van service. Steenbergen Mechanisatie is hierin uw partner om dit naar uw wensen en naar de eisen van de fabrikant uit te voeren. Dit wordt door onze monteurs in de eigen werkplaats van 600m2 en op locatie uitgevoerd. Alle reparaties worden door de medewerkers van Steenbergen Mechanisatie zelf uitgevoerd.

Kom eens langs en overtuig uzelf van de vele voordelen die Steenbergen Mechanisatie uw bedrijf biedt. Of maak een afspraak met de vertegenwoordiger voor een bezoek op uw bedrijf.

Neem contact op

DJI 0792

RON0421

RON0510

Kom bij ons langs

U bent van harte welkom

Adres & openingstijden

Onze medewerkers

De drijvende kracht

RON9815

Jos de Glopper

RON9805

William Huizer

RON9863

Philip van der Pligt

RON3725

Tonny van der Velde

RON9871

Johan Gelderblom

RON3681

Lisanne van der Beek

zakelijk poppetje a312e5

Addy Rijndorp