Neem direct contact met ons op 0186578181 of WhatsApp

(Vacature)

MONTEUR LANDBOUW 

Solliciteren

Vacatureomschrijving

MONTEUR LANDBOUW 

Wat doen we?

Sinds 1932 is Steenbergen Mechanisatie het vertrouwde adres voor moderne landbouw mechanisatie. De beste reclame hiervoor zijn de vele familie bedrijven die, sinds de oprichting van Steenbergen Mechanisatie, nog steeds tot de vaste klantenkring behoren. Traditie, service, kennis van zaken en korte communicatielijnen met alle medewerkers dragen bij aan dit vertrouwen. Door regelmatig contact met de klant en gedegen trainingen en opleidingen weten de medewerkers van Steenbergen Mechanisatie wat er speelt, waardoor zij adequaat kunnen inspelen op de vragen van de klant. Dit maakt Steenbergen Mechanisatie de ideale partner voor landbouwmechanisatie. Zowel nu, als in de toekomst

Wie zijn we?

Werken bij Steenbergen Mechanisatie draait in de eerste plaats om werken met én voor klanten. Bij ons vind je mensen die gezamenlijk uitdagingen oppakken, waarbij plezier en collegialiteit hand in hand gaan. De platte structuur en open communicatie garanderen dat elke medewerker kansen krijgt. Niet alleen om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, maar ook om te groeien. In ruil voor je inzet mag je rekenen op een marktconform salaris met goede secundaire arbeids-voorwaarden.  

Wat ga jij doen?


Je krijgt de kans om te sleutelen aan state-of-the-art tractoren van Fendt en machtige machines van Dewulf. Samen met de collega’s in je team voer je niet alleen onderhoud, reparaties, inspecties of afleverbeurten uit, je informeert en adviseert ook onze klanten. Je werkt in onze werkplaats in Numansdorp of eventueel op locatie. Trekt je dat aan? Dan past deze baan misschien wel bij jou!

Wie ben jij?

- Je voelt je comfortabel bij technische werkzaamheden aan hoofdzakelijk Fendt tractoren en Dewulf machines;

- Je voelt je thuis in onze werkplaats of op locatie (met onze servicebus)

- (bij voorkeur) ervaring in landbouwmechanisatie

- (bij voorkeur) ervaring met computers, elektronica en GPS-systemen

Meer weten?

We komen graag in contact met je. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

 Download hier de vacature

Solliciteren


William Huizer

Contactpersoon

William Huizer
06 82860617
william@steenbergenmechanisatie.nl
Bedrijfsleider + Verkoop